Srbice nás v turnaji přehrály

06.02.2016 18:30

SOKOL SRBICE : FK DUCHCOV 6:2 (3:1)

branky:Berki 2

sestava: Velička - Hromádko, Skrčený, Brejcha, Skurský - Knorr, Meisner, Moravec, Kropáček - Volák, Berki

Čtvrtý zápas sehrál náš tým na Marius Pedersen Cupu proti domácím Sokolu. Ten nastoupil i s posilou Verbířem mladším a dalšími nováčky včetně Tomáše Orlta. Petr Beneš pro zranění nehrál.

Duchcov odehrál celý zápas v 11 lidech. Srbice byly po celý zápas lepším týmem a brzy se ujaly vedení.  Na něj záhy reagoval gólem z přímého kopu Berki. Domácí ale nátlakovou hrou nutily Duchcovské hráče k chybám a do přestávky přidali další dva góly.  Druhý poločas přinesl stejný poměr branek jako první, za FKD se opět trefil z trestňáku Berki.

Bohužel je vidět, že současný kádr na soupeře v KP nemá a měl by nejspíš problémy i v nižší soutěži. Fotbalově na to řada hráčů má, tým ale nezvládá zápasy psychicky. Odchozí hráče se nepodařilo nahradit a do začátku jarní části zbývá kousek přes měsíc. Týmu chybí lídr, vůdce, zkušenější hráč, co by měl respekt spoluhráčů a byl zároveň i platný na hřišti. Honza Meisner sám na vše nestačí. Kromě toho je třeba se ještě pokusit sehnat klasického důrazného útočníka, který dokáže udělat průvan v šestnáctce a dát gól. Při vší úctě k hráčům, které dopředu máme, oni to nejsou. I když jak Knorr, tak Berki odvádějí v přípravě solidní výkony a  jejich přístup k tréninkům a zápasům je na pochvalu. Věřme, že se ještě povede s kádrem něco provést, protože jinak hrozí na jaře stejné výsledkové propadáky jako v závěru podzimní části.

Zpět

© 2009-2014 FK Duchcov (dejwíňo). Optimalizováno pro Mozilla Firefox.