Áčko poznalo opět po čase chuť vítězství

24.01.2016 13:06

Čekání Duchcovského týmu na výhru skončilo ve druhém kole Zimního turnaje. Naposledy si naši hráči zajásali 20. září  po jediném podzimní bodovém zisku.

Jílové, tým z A skupiny 1.A třídy, podlehl v prvním kole Oldřichovu 0:3, Duchcov šel do zápasu s prohrou s Ledvicemi 0:2.  Trenér Erben měl tentokrát k dispozici jen jedenáct hráčů. Oproti minule chyběli Podolský, Vrkoslav a Šoufek, přibili Knorr a Moravec. Nehrál ani proti Ledvicím zkoušený Mravec, kterému chce ale dát kouč FKD další příležitost. Při neúčasti všech tří gólmanů vypomohl bývalý spoluhráč Pavla Hromádka z Ústeckého dorostu Vít Mráz, chytající momentálně za jeden z klubů 1.B třídy.

Samotný zápas se po noční sněhové nadílce hrál na bílém hřišti, terén tak moc neumožňoval kombinační hru a místy i způsoboval kuriózní akce. Byl to tedy spíše boj. V prvním poločase byli hráči Jílového lepším týmem, měli více ze hry a Mráz byl rozhodně více zaměstnaným mužem mezi tyčemi. Z převahy vytěžili Jílovští vedoucí branku ve 25. minutě zápasu. Duchcov se postupně dostával do hry a v závěru první půlky vyrovnal z trestného kopu David Berki.  Ve druhém dějství už naši hráči soupeře přehrávali a strhli výhru na svou stranu. Nejprve se po standardce u zadní tyče prosadil David Skrčený a v závěru zápasu pak ještě brankáře prostřelil David Berki. Duchcov tak vyhrál 3:1 a v dalším zápase turnaje se postaví favorizovaným Modlanům. Tento zápas se bude hrát ve středu 3.února. Ještě předtím ale čeká náš tým zápas s divizním Litvínovem, který se odehraje na UMT v Litvínově na Lomské v sobotu 30.1 od 14:00

DUCHCOV : JÍLOVÉ 3:1 (1:1)

sestava: Mráz - Skrčený, Brejcha, Meisner, Hromádko - Kropáček, Vebr, Moravec, Skurský - Knorr, Berki

Zpět

© 2009-2014 FK Duchcov (dejwíňo). Optimalizováno pro Mozilla Firefox.